5iMX宗旨:分享遥控模型兴趣爱好

5iMX.com 我爱模型 玩家论坛 ——专业遥控模型和无人机玩家论坛(玩模型就上我爱模型,创始于2003年)

山狗3 可以av out fpv 了

楼主
update 新firmware N201405270ZV01  
会多个tv out 功能,可以经usb 做av out ....

欢迎继续阅读楼主其他信息

jj0923 发表于 2014-6-28 00:54
可以用micro usb 线diy  , green 接地, 白色线 接av .  另外红色跟黑色线可以接外置电源。
firmware 要是N ...

我的就这么接的,为什么就收不到图像呢
我用的A控

fayboy 发表于 2014-7-1 21:14
我升級了…但请问师兄是用hdmi的出口还是充电的出口改线?

模友问一下怎么升级啊,已经下了固件就是不会升级,谢谢了。

效果怎样呢
楼主,请问没有音频输出吗
jj0923 发表于 2014-7-5 00:26
今年四月後出貨既應該都系new lcd ,pcb. 因為version 太多,你要問清楚seller 出產日期。紅黑線只系for  ...

new lcd,pcb lar

意思系 old pcb 无av out???
今年四月後出貨既應該都系new lcd ,pcb. 因為version 太多,你要問清楚seller 出產日期。紅黑線只系for  ...

開左tv mode後,mon 會息左,如果禁拍片制有反應,,拍到片既話應該就系new lcd,pcb lar

依家就系甘样,我关心既系我部机可唔可以AV out ??
仲有如果可以唔该再发合适既固件比我,,唔该晒!!!

開左tv mode後,mon 會息左,如果禁拍片制有反應,,拍到片既話應該就系new lcd,pcb lar

依家就系甘样,我关心既系我部机可唔可以AV out ??
仲有如果可以唔该再发合适既固件比我,,唔该晒!!!

fayboy 发表于 2014-7-4 05:07
好的……哈哈……我煙但不酒、醉翁之意不在酒!

哈哈.....普通話,煙酒一下...

=研究一下....

vitra 发表于 2014-7-4 14:47
已经系N201405270ZV01版本
tv mode后 仲系无野出~~ :(

今年四月後出貨既應該都系new lcd ,pcb. 因為version 太多,你要問清楚seller 出產日期。紅黑線只系for 外置供電,只要av out 可以吾使接線。要confirm 部機有無av out ,可以試下,開左tv mode後,mon 會息左,如果禁拍片制有反應,,拍到片既話應該就系new lcd,pcb lar

可能你部機hardware 吾support
jj0923 发表于 2014-7-4 03:33
你系唔系v2 firmware 既?
http://actioncamfaq.com/files/SJ4000/SJ4000-FW96650A-Fix-Blank-Screen.zi ...

即係我部山狗3用唔av out 嗎?

已经系N201405270ZV01版本
tv mode后 仲系无野出~~ :(
vitra 发表于 2014-7-4 08:41
妖。。。你发左边个邮箱,,晤见啊!!!
严重怀疑LZ的可行性~~

發過你163 email,收吾到吾緊要,再發baidu
http://pan.baidu.com/share/link? ... 3&uk=2838632860

jj0923 发表于 2014-7-4 00:28
我不是发给你了。不能用吗?

妖。。。你发左边个邮箱,,晤见啊!!!
严重怀疑LZ的可行性~~

littlestep 发表于 2014-7-3 05:24
一齊回鄉煙酒一下...好不..?

好的……哈哈……我煙但不酒、醉翁之意不在酒!

謝謝   即是無得fvp嗎?
tinsam 发表于 2014-7-4 03:10
刷完變白屏......點算好.......,.

你系唔系v2 firmware 既?
http://actioncamfaq.com/files/SJ ... ix-Blank-Screen.zip
系既用呢個firmware . 可能你部機唔 support av out

刷完變白屏......點算好.......,.

vitra 发表于 2014-7-3 15:33
micro usb 线diy  , green 接地, 白色线 接av .  另外红色跟黑色线可以接外置电源

兄台:你有新firmware  ...

我不是发给你了。不能用吗?